Rejsmeddinhund.dk

Bør medbringes på turen

There are no translations available.

Forberedelse er altid nyttigt - og betaler sig absolut. Har du tænkt grundigt over alt, hvad både du og din hund skal have med, plejer det at gå. Noget kan købe på stedet - men især når det gælder papirer og evt. medicin, er det vigtigt at være godt forberedt.

Her er en liste over "need to have og nice to have" på turen:

 • Hundens pas, papirer mv. Se om dette under Rejse i Europa.
 • Halsbånd og sele.
 • Navneskilte både på halsbånd og sele. Oplysningerne skal være læsbare og husk ved dit telefonnummer, at der bør stå + 45 først og HUSK henvisning til din mobiltelefon.
 • Seng: Hundens seng, som den kender godt hjemmefra. Det kan være den dyne eller hvilken egnet seng eller leje, hvor den føler sig godt tilpas, og som indeholder dens kendte dufte. Benyt f.eks. en rummelig seng med bløde sider. Sengen vejer ingenting, kan foldes sammen og så kan den puttes i vaskemaskinen.
 • Mad- og drikkeskåle: Fås i adskillige variationer – ikke for tunge og må helst ikke kunne gå i stykker, der findes sammenklappelige skåle, som er meget velegnede.
 • Mad: Gør det let for dig selv, køb tørfoder eller dåsemad til turen (væn evt. hunden gradvist til ny mad).
 • Vand: Medbring en køletaske, så vandet holder sig koldt.
 • Snore: Udover Flex-linien så husk også den korte snor, så du bedst kan holde styr på hunden, hvis I skal på restaurant o.lign.
 • Poser: Saml op efter din hund!
 • Gør det også let for dig selv. Tag f.eks. en lille rygsæk med, så du har hænderne fri, når du lufter din hund under pauser mv.
 • Førstehjælpskit med desinficerende salver, forbindinger osv. - og husk hundens eventuelle medicin!

 

Under rejsen
Giv jer god tid! Sørg for at din hund ikke rejser på alt for fuld mave, og sørg for at den er luftet godt. Skal I med færge, er det en ide at lufte den ved færgelejet. Hold hunden tæt ind til dig på færgen. Der er ofte mange mennesker, som kan virke stressende for hunden, der typisk går i knæhøjde – eller måske under. Og hold lav profil i restauranten/cafeen. Ikke alle synes, at det er skønt, at der sidder en hund med til bords. Sørg hele tiden for at holde hvil og luftepauser efter behov. Og pas på din hund!! – er det på en tysk rasteplads, er der ikke langt til de hurtigkørende biler.

Ankomst til målet
Gå først så vidt muligt selv ind og besigtig det sted, I skal bo. Lad herefter hunden få lov til at undersøge sit midlertidige hjem. Og som med alt andet – udvis respekt for det lejede sted, campingpladsen el.lign. Folk skal gerne ville se dig og din hund igen - og alle os andre rejsende med hunde.

 

 

 
Danish(DK)English (United Kingdom)
gratis periode ophører den 1/6 2009
sat på den 5. Maj 2009
sat på den 14 maj 2009 udløber 14- juli 2009
sat på den 21 maj 2009 udløber 21 juli 2009
sat på den 21 maj 2009 udløber 21 juli 2009
sat på den 15 september 2010

Ikke alle hunde har det så godt som vores! Støt: